Koronavirüs aşısının ardından "Kendimi korkunç hissediyorum" diyen model, yaşamını yitirdi
Son Dakika Logo
26.05.2021 10:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Koronavirüs aşısının ardından "Kendimi korkunç hissediyorum" diyen model, yaşamını yitirdi

İngiliz model Stephanie Dubois, AstraZeneca aşısı olduktan günler sonra yaşamını yitirdi. Bu durum İngiltere'de üretilen ve ağırlıklı olarak bu ülkede kullanılan Covid-19 aşısının yeniden tartışılmasına neden oldu. Ünlü model, aşı olduktan sonra sonra yaptığı bir paylaşımda, "Kendimi korkunç hissediyorum. Benim için pizza ve yatak zamanı" ifadelerine yer vermişti. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • CEREN CEREN:
    AŞILAR NE KADAR GÜVENLİ 16 2 Yanıtla
  • INsanhakki INsanhakki:
    Ne Kadar güvenli oldugunu bilemiyorum Ben old ihfta oldu sorun yok.Bildigim birsey Dünya insanlari eninde sonunda asiya mecbur kilacagidir. 5 1 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement