Boşanma davasından önce evi ateşe verdi: Yetimleri içeride kaldı, kurtarın!
Son Dakika Logo
25.04.2025 09:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Boşanma davasından önce evi ateşe verdi: Yetimleri içeride kaldı, kurtarın!

Erzurum'da ev hapsindeki Zafer A. boşanma davasından bir gün önce oturdukları evi ateşe verdi daha sonra eşine "Evi yaktım" diye mesaj attı. Ekipler evde mahsur kalanları kurtarmak için çalışma başlatırken bir kadının "Yetimleri içeride kaldı. Onları kurtarın" dediği duyuldu. 43 suç kaydı olan Zafer A. kaçmaya çalışırken elinde çakmakla yakalandı. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Cenk Cenk:
    43 suç kaydı var ve hala işlemeye devam ediyor. Takı suçsuz birini öldürene kadar yada iktidar aleyhine laf atana kadar serbest. 25 0 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement