Son Dakika: Şüpheli ölümüyle arkasında soru işaretleri bırakan Eda Nur Kaplan'a cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla aranan bir kişi yakalandı
Son dakika: Ankara'da yaşayan Eda Nur Kaplan, geçtiğimiz günlerde 15. kattaki evinin balkonundan atlayarak intihar etmişti. Arkasında soru işaretleri bırakarak hayatını kaybeden Eda Nur'a cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla aranan Yusuf G. yakalandı. Diğer şüpheli Mehmet A. ise gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılmıştı. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Sizin düşünceleriniz neler ?