Belçika'lı doktorları korkutan ölüm: 90 yaşında bir kadına Alfa ve Beta varyantı aynı anda bulaştı
Son Dakika Logo
11.07.2021 01:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belçika'lı doktorları korkutan ölüm: 90 yaşında bir kadına Alfa ve Beta varyantı aynı anda bulaştı

Belçika'da bir kadının koronavirüsün Alfa ve Beta varyantının aynı anda bulaşmasıyla birlikte 5 gün içinde yaşamını yitirmesi doktorları bile tedirgin etti. 90 yaşındaki kadının iki farklı kişiden farklı virüsleri alarak hastalandığı tahmin edilirken, Moleküler Biyolog Anne Vankeerberghen "Buna benzer yayınlanmış bir vaka yok. Bu olay muhtemelen göz ardı ediliyor" ifadelerini kullandı. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Caner Kayalı Caner Kayalı:
    Ülkemizde her şeyin serbest olması biraz erken alınmış bir karar gibi geliyor bana.1 temmuzdan bu güne 11 gün geçti kaldı 4-5 gün bu günler çok önemli bizim için.Eğer bu 5 günden sonraki 6 gün verileri çok çok önemli.Yanlışın neresinden dönülürse muhakkak kardır.Bekleyip göreceğiz. 6 1 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement