'Barışçıl kral' olarak tanınan 82 yaşındaki Japonya İmparatoru Akihito ilerleyen yaşını ve sağlık sorunlarını gerekçe göstererek tahtı bırakacağını açıkladı. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
Yorumlar (1)
Gerçek Malatyalı:
bizdeki padişahı oraya gönderelim 3 milyon suriyeli ile birlikte bakalım orada acaba kaç gün kalabilir çünkü orada hırsızlık yok milletin alınterını calmak yok milletin cebinden çalarak yollar köprüler yapmak diploması olmayan eğitimsiz kimse yok karısı gidip milyonluk esya alamaz analayacagın bizim padişah orada acından ölür 00Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Gelişmelerden Anında Haberdar Olun!
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Yorumlar (1)