Yürekler ağza geldi! Milli futbolcu Merih Demiral, rakibinden yediği acımasız dirsek darbesinden sonra kanlar içinde kaldı
Son Dakika Logo
19.09.2021 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yürekler ağza geldi! Milli futbolcu Merih Demiral, rakibinden yediği acımasız dirsek darbesinden sonra kanlar içinde kaldı

İtalya Serie A'nın 5. haftasında Merih Demiral'ın formasını giydiği Atalanta, deplasmanda Salernitana'yı 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın 45. dakikasında rakibinin attığı dirsekle milli futbolcumuzun yüzünün kanlar içinde kalması yürekleri ağza getirdi. Oyuna devam edemeyen Merih, devre arasında kenara alındı. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Zeki Seçkin Zeki Seçkin:
    İlk karşılaşma da intikamını almalı ben ve.. 20 6 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement