FETÖ'cü firari polisler 'gaybubet evi'nde yakalandı! Hücre evinde sahte kimlikler, para ve teröristbaşı Fetullah Gülen'in kitapları bulundu
Son Dakika Logo
20.07.2022 11:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

FETÖ'cü firari polisler 'gaybubet evi'nde yakalandı! Hücre evinde sahte kimlikler, para ve teröristbaşı Fetullah Gülen'in kitapları bulundu

Adana polisi, Fetullahçı Terör Örgütü'ne operasyon düzenledi. İhraç edilen FETÖ hükümlüsü eski komiser Fatih I. ve eski polis memuru İbrahim Ş., saklandıkları 'gaybubet evi'nde yakalandı. Hücre evinde yapılan aramada hükümlülerin taşıdığı sahte kimlikler, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'e ait kitaplar ve bir miktar para ele geçirildi. İki FETÖ'cü eski polis cezaevine gönderildi. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement