Şehit babasından 6'lı masanın ortak mutabakat metnine sert tepki: "Bu Türkiye'nin ayaklarına pranga vurma mutabakatıdır"
Son Dakika Logo
02.02.2023 07:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehit babasından 6'lı masanın ortak mutabakat metnine sert tepki: "Bu Türkiye'nin ayaklarına pranga vurma mutabakatıdır"

Şehit babasından 6'lı masanın ortak mutabakat metnine sert tepki: "Bu Türkiye'nin ayaklarına pranga vurma mutabakatıdır" 15 Temmuz Şehidi Komiser Yardımcısı Cennet Yiğit'in babası Yahya Yiğit: "6'lı masanın ayakları var PKK'nın siyasi uzantısı olan HDP'dir" "Ey Kılıçdaroğlu, senin... Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement