NATO'dan Çin'e Rusya çağrısı: Savaşın bitmesi etkinizi kullanın
ABD, NATO ve Avrupa Birliği'nin (AB) Ukrayna'dan ayrılarak tek taraflı olarak bağımsızlığını ilan eden Donetsk ve Luhansk bölgelerinin Rusya'ya bağlanmak için referandum kararı alması sonrası tepkilerine Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, kısmi seferberlik çağrısı ve nükleer tehditle cevap verdi. Artan gerilim sonrası Çin Dışişleri Bakanı Vang Yi ile görüşen NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, savaşın bitmesi için Çin'e Rusya üzerindeki etkisini kullanma çağrısı yaptı. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
Yorumlar (1)
Halil Kızılboga:
Abd kendi topraklarına çekilse o gün savaş biter. Rusya bu durumda sonuna kadar haklı. Ve uzucu olan şu abd natoyu istediği gibi kullanıyor bu kadar aptal olmasınlar NATO. Neden NATO abd nin masası oluyor.00Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Yorumlar (1)