Düzce depreminde daha net ortaya çıktı! Sabitlenmeyen eşyalar yaralanmalara ve kaçış yollarının kesilmesine sebep oluyor
Son Dakika Logo
23.11.2022 11:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce depreminde daha net ortaya çıktı! Sabitlenmeyen eşyalar yaralanmalara ve kaçış yollarının kesilmesine sebep oluyor

Düzce'de saat 04.08'de yaşanan 5.9 büyüklüğündeki deprem İstanbul ve Ankara'da da hissedilirken, büyük panik yaratan sarsıntı sonrası servis edilen fotoğraflardaki bir detay ise dikkat çekti. Vatandaşların, uzmanların depreme hazırlık tedbirleri içinde saydığı eşyaları sabitlemeye ilişkin tedbirleri uygulamadığı görülürken, maalesef deprem anında sabitlenmediği için devrilen eşyalar yaralanmalara ve kaçış yollarının kesilmesine sebep oldu. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement