Ekmek fiyatlarına zam! İstanbul'un 5 ilçesinde 2 TL'den 2.5 TL'ye yükselmesi tartışma yarattı
Ekmek fiyatlarında yaşanan artış sonrası gelen tepkilere cevap veren İstanbul Ticaret Odası 12 No'lu Ekmek Un ve Unlu Mamuller Meslek Komitesi Başkanı Hasan Demir, 220 gram ekmeğin 275 grama çıkartıldığını ve bu yüzden fiyatın artık 2 TL yerine 2.5 TL'ye yükseldiğini açıkladı. Kadıköy, Sarıyer, Beşiktaş, Üsküdar ve Beykoz'da birçok fırının ekmeği 2 yerine 2.5 liradan satılmaya başlandı. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
Yorumlar (4)
Kemal Malkoç:
Bu ülkenin çivisi çıkmış2914Yanıtla
Mehmet Yavuz:
İmam yine şov yapıyor her zaman ki gibi 1521Yanıtla
Ümit Demir :
Noluyo aga bu ülkede neler oluyo.Allah hayr etsin gidisati10Yanıtla
Durmuş Karakaya:
220 gram bile gelmiyor 270 dalgeçiyonuz denetleme yok tabela 270 yazsa neolur acilen fırın açmak ruhsat versinler 10Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Yorumlar (4)