İYİ Parti lideri Akşener, kocası ile olan fotoğrafına montaj yapılmasına sert çıktı: Yanımdaneşimi kaldırıp FETÖ'yü koymuşlar
Son Dakika Logo
25.11.2022 12:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İYİ Parti lideri Akşener, kocası ile olan fotoğrafına montaj yapılmasına sert çıktı: Yanımdaneşimi kaldırıp FETÖ'yü koymuşlar

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, eşiyle yan yana olduğu bir fotoğrafına montaj yapıldığını ifade ederek, "Buradan eşimi kaldırmışlar, bu fotoğrafın yanına FETÖ'yü koymuşlar. O kadar hakarete, iftiraya uğradım bu süreç içerisinde. Hepsinde beni sakinleştiren kocam oldu" ifadelerini kullandı. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement