HDP Erzurum Erzurum eski Milletvekili Seher Akçınar Bayar'a 'terör örgütü propagandası yapmak' suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezası verildi. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
Yorumlar (3)
İzmir:
Senin Allah belanı versin sana oy verenlerde zaten gerçek Erzurumlu değil sonradan dolmalar bu memlekette size yer yok hainler 162Yanıtla
yibo:
EYY ANADOLU HALKI... LÜTFEN SOLDAN ( chp-hdp) UZAK DURUN.ÇEVREMİZİ UYARALIM..BUNLAR ADAMI YA HAİN YAPAR YA DA DİNSİZ.......612Yanıtla
yorum 61:
ne demek denetimli serbestlik ömür boyu muhabbet cezası verilmiyor bu nasıl adalet 131Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Gelişmelerden Anında Haberdar Olun!
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Yorumlar (3)