Artvin'in Üç Köyünde Vatandaş, Altın Madeni Çalışmalarına Tepkili: "Tozu Toprağı Biz Çekeceğiz, Sen Adamın Zenginliğine Zenginlik Katacaksın"
Son Dakika Logo
12.08.2023 02:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Artvin'in Üç Köyünde Vatandaş, Altın Madeni Çalışmalarına Tepkili: "Tozu Toprağı Biz Çekeceğiz, Sen Adamın Zenginliğine Zenginlik Katacaksın"

Artvin’de Ardanuç’a bağlı Gümüşhane Köyü’nde ve kent merkezine bağlı Köseler ve Okumuşlar Köyü’nde vatandaşlar; yapılması planlanan aldın madenine tepkili. Köylülerden Talat Temel, “Devlet yapsa bir şey demeyeceğim. Yüz kilo altın çıkardın, devlete ne verecek? 2 kilo altın verecek ve altından elde edilen paranın büyük bir kısmını da müteahhit alıyor. Tozu toprağı biz çekeceğiz ve sen de orada adam kayıracaksın ve adamın zenginliğine zenginlik katacaksın" dedi. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement