Gözler Merkez Bankası'nın faiz kararına çevrilmişken vatandaşlar kuyumculara akın etti
Son Dakika Logo
19.11.2020 11:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gözler Merkez Bankası'nın faiz kararına çevrilmişken vatandaşlar kuyumculara akın etti

Merkez Bankası'nın Para Politikası toplantısında alacağı faiz kararı herkes tarafından merak ediliyor. Karar öncesi kuyumcularda ciddi bir yoğunluk yaşanırken, elinde altın bulunan bazı vatandaşlar karar sonrası fiyatların düşmesi endişesiyle altınını bozduruyor. Bazı vatandaşlar ise güvenli liman olan altına yatırım yapmaya devam ediyor. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Mete TÜRK Mete TÜRK:
    Dolar ve Euro maalesef çok yükseldi tamam. Ama faiz artırmakla bu iş çözülür mü? Bir ay sonra yine yükselirse yine mi faiz artırılacak? Böyle bir bekli içine girilmesi ve algı oluşturulması bana göre çok yanlış. 1 0 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement