Kurban kesmeye hazırlananlar dikkat! Prof. Dr. Mustafa Tayar uyardı: Eti çözüp tekrar dondurmak, buzdolabına el bombası koymak gibi
Son Dakika Logo
18.07.2021 05:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurban kesmeye hazırlananlar dikkat! Prof. Dr. Mustafa Tayar uyardı: Eti çözüp tekrar dondurmak, buzdolabına el bombası koymak gibi

Prof. Dr. Mustafa Tayar, kurban eti saklayacaklara önemli tavsiyelerde bulundu. Prof. Dr. Tayar, "Eti dondururken porsiyonlu olarak dondurun. Eti çözündürüp tekrar dondurmak, buzdolabına bir el bombası koymak gibi olur" diyerek etlerin tüketilmeden önce buzdolabında çözdürülmesi gerektiğinin de altını çizdi. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement