Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Yavrum, Siyonistlerin Burada Dili Ağzı Olma. Burayı Provoke Etmeye Ne Kadar Çalışırsanız Çalışın Netice Alamazsınız"
Son Dakika Logo
29.11.2024 06:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Yavrum, Siyonistlerin Burada Dili Ağzı Olma. Burayı Provoke Etmeye Ne Kadar Çalışırsanız Çalışın Netice Alamazsınız"

TRT World Forum 2024’ün açılış konuşması sırasında protesto edilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Gemiler Gazze'ye bomba taşıyor" diyen bir kişiye "Yavrum Siyonistlerin burada dili ağzı olma. Burayı provoke etmeye ne kadar çalışırsanız çalışın netice alamazsınız" diye karşılık verdi. Birleşmiş Milletler’in (BM) günümüzde işlevselliğini yitirdiğini ve değişime uğraması gerektiğini belirten Erdoğan, "Dünya beş daimi üyenin eline, diline bırakılamaz" dedi. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement