Sevgilisiyle tartışan engelli genç dehşet saçtı! Aracında canına kıydı
Son Dakika Logo
02.11.2022 10:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sevgilisiyle tartışan engelli genç dehşet saçtı! Aracında canına kıydı

İstanbul Şişli'de otomobiliyle 6 yıldır birliktelik yaşadığı kızın evinin önüne gelen 26 yaşındaki engelli genç, tartışmanın ardından aracın içerisinde silahla kendini başından vurdu. Dehşet anları kameralara yansırken ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan genç 5 gün sonra yaşamını yitirdi. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • süleyman hakan gökşen süleyman hakan gökşen:
    HER ARAÇTA SİLAH VAR, BU NASIL BİR İŞTİR ARKADAŞ ? CEZASI MI HAFİF ? SİLAH EDİNMEK BU KADAR KOLAY MI ? İNSANLAR YA KARŞISINDAKİNİ YA DA KENDİSİNİ DEVAMLI VURUP ÖLDÜRÜYOR, İÇİŞLERİ BAKANI BU ÜLKEDE YOK GALİBA ? 32 4 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement