Diyarbakır’ın sokağa çıkma yasağının devam ettiği Sur ilçesinde yasak uygulanan cadde ve sokaklar bir yana uygulanmayanlar bile çöp yığınına döndü. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
Yorumlar (3)
Yahya:
Diyarbakırı bu hale sokan diyarbakırlı değildir,diyarbakırlıda bu zulmu kabul etmiyor.Diyarbakırı bu hale sokan PKK dir yeter artık bi diyarbakırlı olarak bu PKK ya lanet olsun diyorum bu insanları bu hale soktunuz ALLAH hepinizin belasını versin,inşallah Sur size mezar olur.40Yanıtla
egsm:
Pkk nin Allah belasini versin butun hepsi gebersin 12Yanıtla
diyarbakirli:
devletin yerinde olsam orda 10 taneyi alnın çatısından vurup indiririm.bakalım olaylar devam edecek mi00Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Gelişmelerden Anında Haberdar Olun!
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Yorumlar (3)