Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi üyeleri, kalekolları ve askeri operasyonları bahane ederek gece yarısı birçok noktaya saldırı düzenledi. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
Yorumlar (3)
baybars:
gebertin şu pislikleri artık....183Yanıtla
mustafa:
buyrun millet açılım size?ortalığı yak yık sonra asker kaçır ne güzel.hükümette açılım sorunsuz bir şekilde devam ediyor diye açıklama yapsın.asker kışlada operasyon yok millette uyusun ayakta yesin makarna yatsın rüyaya görsün ayakkabı kutusu versin oyunu.yakışır ucuz insanıma92Yanıtla
Zombi:
ulan başımıza birde YDGH çıktı .gelde gülme şimdi:)52Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Gelişmelerden Anında Haberdar Olun!
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Yorumlar (3)