Muhtarlar "Gönüllü Askerlik" İçin TSK'ya Başvurdu
Son Dakika Logo
04.08.2015 02:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muhtarlar "Gönüllü Askerlik" İçin TSK'ya Başvurdu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Askerlik şubesi önünden detaylar, - Kültür Mahallesi Muhtarı Yavuz Ertürk'ün açıklamaları, Muhtarlar "gönüllü askerlik" için TSK'ya başvurdu- Düzce'de 7 mahalle muhtarı, son günlerde yaşanan terör olayları nedeniyle askere alınarak terörle mücadelede görev yapma talebinde bulundu Düzce'de merkeze bağlı 7 mahallenin muhtarı, son günlerde artan terör olayları nedeniyle silah altına alınmaları için Türk Silahlı Kuvvetlerine (TSK) dilekçeyle müracaat etti. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • artik uyanma zamani artik uyanma zamani:
    iste halk bu sekilde bilincli davranirsa bastakilerde korkup bi cozum bulmak zorunda kalacak..her sey halka bagli..kurtlerde basvursun gonullu asker olarak pkk durmak zorunda kalir..cunku onlar her kurt pkk dir algisi yarartmaya calisiyorr. 0 0 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement