Ballon d'Or'a aday gösterilen Alman kaleci Manuel Neuer, Ronaldo'yu "Ben iç çamaşırla poz veren biri değilim. Bu ödülü almam zor." diyerek sert göndermede bulundu. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
Yorumlar (2)
O a:
Ronaldoyla bir tutuo kendini salak 237Yanıtla
Yalçın :
Askın insanların hepsi ronaldonun sahip olduklarının hayalleriyle yaşarlar...messi de dahil...ancak mümkün olmadığı için olana da nefret ve kin besleyip, içindekileri kusuyorlar..Blatter, platini ve neuer gibi...yazık size..yazık.. 63Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Gelişmelerden Anında Haberdar Olun!
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Yorumlar (2)