Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Fransa'nın seyahatlerle ilgili bir kararı varsa, bunlara karşı mukabil adımları da atarız"
Son Dakika Logo
28.10.2020 01:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Fransa'nın seyahatlerle ilgili bir kararı varsa, bunlara karşı mukabil adımları da atarız"

Bir son dakika haberine göre AK Parti Grup Toplantısı Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması TBMM - Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement