Gelinini öldürüp cesedini parçalara ayıran kayınpederden itiraf: Cesedi yok edersem kurtulabilirim diye düşündüm
Son Dakika Logo
13.10.2021 05:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gelinini öldürüp cesedini parçalara ayıran kayınpederden itiraf: Cesedi yok edersem kurtulabilirim diye düşündüm

Tekirdağ'da iki torununun annesi Ayat Adsız'ı bıçaklayarak öldürdükten sonra cansız bedenini parçalara ayıran Fehmi Adsız, gözaltına alındıktan sonra tüm yaşananları anlattı. Torunlarını eziyetten kurtarmak için gelinini öldürdüğünü söyleyen 65 yaşındaki adam, "Cesedi yok edersem kurtulabilirim diye düşündüm. Demir testereyi alarak iki ayağını diz kapağından ve kolunu kestim. Ardından banyoda çöp poşetine koydum. Eşim gelmeseydi götürüp bir yere atacaktım" dedi. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • hasan hasan hasan hasan:
    şaka gibi bir dönemdeyiz insanlar artık birbirini öldürmek için bir an bile düşünmüyor. çocuk ağladı diye annesi öldürülürmü bu nasıl bir cahilliktir bütün aileni perişan ettin sen nasıl babasın!!! 5 1 Yanıtla
  • Zafer El Zafer El:
    İdamı getirmezseniz daha böyle çok haber duyarsınız 0 0 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement