Son dakika: Tasfiye edilen faizsiz konut şirketi sayısı 29'a çıktı! Sektörde faaliyet gösteren 6 firma kaldı
Son Dakika Logo
02.07.2021 02:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son dakika: Tasfiye edilen faizsiz konut şirketi sayısı 29'a çıktı! Sektörde faaliyet gösteren 6 firma kaldı

Son dakika: BDDK, faizsiz konut şirketlerinden 8'inin daha kendi isteğiyle tasfiye edildiğini duyurdu. Böylece tasfiye edilen şirket sayısı 29'a çıktı. Sektördeki 8 firmanın 4'ü birleşecek ve böylece faal olan 6 şirket kalacak. İşte tasfiye edilen ve faaliyetine devam edecek firmalar. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ismail Özer ismail Özer:
    Merhabalar şu nalet olası bbdknin almış olduğu kararlardan son dakika bilgisi olan varmı paramızı ne zaman nasıl alicaz, baş vurmamiz gereken bi yer varmı bilgisi olan varsa lütfen paylaşirmi 3 3 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement