Sedat Peker'in adını verdiği Aliye Uzun'dan hakkındaki iddialara cevap: Zindaşti'yi şikayet ettim, devlet de bana koruma verdi
Son Dakika Logo
11.08.2021 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sedat Peker'in adını verdiği Aliye Uzun'dan hakkındaki iddialara cevap: Zindaşti'yi şikayet ettim, devlet de bana koruma verdi

Hayatını kaybeden Prof. Dr. Burhan Kuzu ile İranlı uyuşturucu baronu Naci Şerifi Zindaşti'yi tanıştırdığı öne sürülen Aliye Uzun, yayınladığı video ile hakkındaki iddialara yanıt verdi. Zindaşti'yi Türkiye'ye yatırım yapacağını düşündüğü için Burhan Kuzu ile tanıştırdığını belirten Uzun, "Bu adamın yasa dışı işleri olduğunu öğrenince görüşmeyi kestim. Daha sonra tehdit aldım ve gidip şikayette bulundum. Devlet de bana koruma verdi" ifadelerine yer verdi. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.