Brüksel'deki intihar bombacılarının ilk hedefinin Paris'te terör saldırısı düzenlemek olduğu, ancak son dakikada vazgeçerek Brüksel'i hedef aldıkları belirtildi. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
Yorumlar (3)
TC.BUĞRAHAN:
Vah vah ne üzüldük ne üzüldük , senelerce asalayı, pkkyı Bağrına bas git belçikada patla . Dilerim o kadar ölen polis ve asker kardeşlerimiz için YÜCE ALLAH fransızlarında başına her türlü belayı verir.31Yanıtla
DEVLET:
OKKALI ADAMLAR RESİMLERİNDEN BELLİ HER TARAFI AVRUPALI ŞAPKASI BİLE AVRUPA FOTERİ00Yanıtla
Sahtemüslümanlar..:
Salaklar gidin karamanda eylem yapin bari biseye yarayin mazlumlardan ne istiyorsunuz.00Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Gelişmelerden Anında Haberdar Olun!
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Yorumlar (3)