Almanya'da gemi zinciri üreten bir fabrikada 5 yıl çalıştıktan sonra memleketi Kepsut'a dönüp fabrika kuran İskender Kirlioğlu, 20 ülkeye ihracat yapıyor. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
Yorumlar (2)
eyup çinkılınç:
helal olsun ki helal olsun böyle vatan millet sevdalısı girişimcilere ALLAH C.C yolunu ve bahtını açık etsin450Yanıtla
Kerem demir:
Hakikaten gurur duydum beyefendi ile yanliz kafama bir şey takıldı 2 bin ton üretimi 20 işçi ile yapabiliyorken neden 3 bin ton üretim için ekstra 20 işçiye daha ihtiyaç var? 11Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Gelişmelerden Anında Haberdar Olun!
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Yorumlar (2)