Fatih Altaylı'dan Sedat Peker'in hedefindeki Veyis Ateş'le ilgili yeni açıklama: Grup yönetimi izne yolladı, aklanır döner, aklanmaz gider
Son Dakika Logo
09.06.2021 02:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fatih Altaylı'dan Sedat Peker'in hedefindeki Veyis Ateş'le ilgili yeni açıklama: Grup yönetimi izne yolladı, aklanır döner, aklanmaz gider

Habertürk programcısı Veyis Ateş, suç örgütü lideri Sedat Peker'in son videosunda hedef olan kişiydi. Ateş, iddialarla ilgili sessizliğini korudu. Geçtiğimiz günlerde Ateş'e çağrıda bulunan gazeteci Fatih Altaylı, "Ondan beklentim bu vahim iddiaları net ve açık biçimde yalanlaması" demişti. Altaylı, bugün yaptığı yeni açıklamada Ateş'in grup yönetimi tarafından izne yollandığını öne sürerek, "Bu aşamada başka ne yapacaktı. Aklanır döner, aklanmaz gider" ifadelerini kullandı. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.