Havuzda çocuğu boğulan acılı anne isyan etti: Cenaze arabası beni çiğnesin, çocuğuma sahip çıkamadım
Son Dakika Logo
26.07.2021 01:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Havuzda çocuğu boğulan acılı anne isyan etti: Cenaze arabası beni çiğnesin, çocuğuma sahip çıkamadım

Antalya'da Halil-Esra Kibrit çiftinin 3,5 yaşındaki çocuğu Doruk, villanın havuzuna düştü. O sırada temizlik yapan anne, hareketsiz halde suyun üzerinde duran oğlunu görünce apar topar sudan çıkartıp hastaneye götürdü. Küçük çocuğa yapılan kontroller sonucu yaşamını yitirdiği belirlendi. Doruk'un cansız bedeni, otopsi işlemlerinin ardından cenaze aracıyla hastaneden alınırken, aracın önüne yatan acılı anne ''Cenaze arabası beni çiğnesin. Ben çocuğuma sahip çıkamadım" diyerek isyan etti. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ENGİN TEKSOZ ENGİN TEKSOZ:
    ÇOK ÜZÜCÜ ALLAH YARDIMCILARI OLSUN.ALLAH RAHMET EYLESİN. 108 1 Yanıtla
  • Muhammed Sena Muhammed Sena:
    Rabbim sen bu annenin acısını hafiflet.. hangi anne ister ki .. sahip çıkamamak değil bu.. bir annenin o kadar çok görevi var ki.. heralde o da isterdi hiç bir iş yapmadan yan gelip yatıp çocuğuyla keyfine baksın 89 0 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement