Almanya'nın Burbach kentinde bulunan yurtta kalan mültecilere, özel güvenlik görevlilerince işkence yapıldığı ve kötü muamelede bulunulduğu ortaya çıktı. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
Yorumlar (2)
sinan06:
Herkez Türkiyemi birileride polise askere hala taş atsın nankörlük etmeye devam etsin71Yanıtla
semaa:
İyi olmuş dostu düşmanı herkes öğrensin ve hadlerini bilsin vekilim diye ortalarda gezen zaatın biri Türk Askerine çalım atmaya kalktı tabi ağzının payınıda aldı al senden olanı sende gidin o destek aldığınız ülkelere gidin bir bakim Yıllarca Türk Askeri sizden neler çekti alışmışınız kalleşçe arkadan vurmaya işitten niye kaçıyorsunuz40Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Gelişmelerden Anında Haberdar Olun!
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Yorumlar (2)