Kadir Şeker'in avukatlarından, 12,5 yıl hapis cezasına itiraz
Son Dakika Logo
19.10.2020 11:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadir Şeker'in avukatlarından, 12,5 yıl hapis cezasına itiraz

KONYA'da, sevgilisi Ayşe Dırla'yı (35) dövdüğü öne sürülen Özgür Duran'ı (32), engel olmak isterken kalbinden bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle 12,5 yıl hapis cezasına çarptırılan Kadir Şeker (20) hakkında verilen hapis cezası ve tutukluluk halinin devamı kararına itiraz için avukatları... Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Vatandaş Vatandaş:
    Ögrenciyim diyen bir kişi 23 cm bıçakla , derslere gidecek yani sanıkta sorun oldugunu bıçakla gezinmesi, gösteriyor 155 i arayabilirdi heryerde polis bekçi var kısa sürede bakılırdı , yani meşru müdafa filan olmaz suç işlemeye meyilli gibi Mühebbet verilmesi gerekir. 0 0 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement