Güvenlik-İş Sendikası Genel Başkanı Ömer Çağırıcı, güvenlik görevlisine sözleri nedeniyle Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım hakkında suç duyurusunda bulundu. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
Yorumlar (4)
gara:
öpün aziz babanın elini
büyüktür affeder 77Yanıtla
014 :
şikeci....48Yanıtla
Angaralı:
Aziz seni zerre kadar sevmiyoruz. Sen kendini ne zannediyorsun. Senden büyük Allah var.Boyun ne dağları gecebilir ne de yerleri delebilir.57Yanıtla
izmirli:
adam hata yapmis hatasini yuzune vuracaginiza aziz baskan sizi cok seviyoz diyonuz yaziklar olsun size aynisini size abinize babaniza karsesinize olsa yine ayni tepkiyi verirmiydiniz utanmazlar33Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Gelişmelerden Anında Haberdar Olun!
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Yorumlar (4)