Obama, Suriye'nin geleceğinde Esad'ın yerinin olamayacağına vurgu yaptı. "Rusya'nın askeri müdahalesi Esad rejimini güçlendirdi" dedi, IŞİD'i bitirmenin yolunu anlattı. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
Yorumlar (2)
akp vatandas:
KIMI KATIL YAZMIS ESADA KATIL SIZSINIZ KATIL SIZIN GIBI ZEHNIYET EKSIKLIYI YASAYANDIR90Yanıtla
GERÇEKÇEK:
Rusya veya Putin esadı da suriyeyi de bırakmazlar akıllı olun. Tek kalekolları suriyedir akdenizdeki. Delilermi onu bıraksınlar . Bunlara güvenip suriyeye girmeyin bize gaz veriolar gaza gelmeyin.20Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Gelişmelerden Anında Haberdar Olun!
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Yorumlar (2)