Adana'ya bağlı Seyhan ilçesinde içinde bomba bulunan kutuyu tekmeleyen vatandaş, "Bombanın patlayıp insanlara zarar vermemesi için yaptım" dedi. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
Yorumlar (6)
Bert Ozel:
Adanam :) bu adanada 2. Bomba tekmelenmesi :)270Yanıtla
berk:
Bunu duyan rusya birkere daha Turkiyeden ozur diledi :)111Yanıtla
emir:
la potin bak işte biz böyle bir milletiz bombayla top oynarız ...:)) ayağını denk al en akıllımız böyle delimiz napar belli olmaz..:))81Yanıtla
Aslan:
ŞİA VE SÜNNİ BAHANELERİ İLE VAHDETİ BALTALAYANLAR DÜŞMANLARIN UŞAĞI VE İSLAM A DÜŞMANDIRLAR 07Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Gelişmelerden Anında Haberdar Olun!
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Yorumlar (6)