Fenerbahçe'den Kulüpler Birliği'ne Yanıt: En Büyük Mağdur Biziz
Fenerbahçe Kulübü, dün yaşanan olaylarla ilgili açıklama yapan Kulüpler Birliği'ne, "Bu durumun en büyük mağduru biziz." yanıtını verdi. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
Yorumlar (2)
akıllı olalım.:
ya ben yıllardır futbol izliyorum amatörde olsa futbolun içinde oldum ama 54 yıllık yaşantımda hiç bir yerde yedek futbolcunun (hele birde profosyenel sperlig futbolcusu )sözüm ona türübünle kav ga edecek. sözüm ona yarumcular hiç buna dikkat cekmiyor.ha bu arada olaylarıda tasnif etmiyorum. 179Yanıtla
mst:
algı operasyonları devam ediyor 64Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Gelişmelerden Anında Haberdar Olun!
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Yorumlar (2)