Uyuşturucu tacirlerinin baskından kaçmak için kurdukları düzenek akıllara durgunluk verdi
Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde, sera haline getirdiği dairede uyuşturucu madde ticareti yapan şüpheli yakalandı. Polisin evde yaptığı aramada şüphelilerin olası polis baskınında kaçmak için kurdukları düzenek pes dedirtti. Perdelerin birbirine bağlanarak hazırlandığı balkondan aşağı sarkıtılmış düzenek ele geçirildi. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
Yorumlar (1)
HARUN:
ANTALYA KEPEZ HÜSNÜ KARAKAŞ MH ALAATTİN KAŞIKÇININ GECE KONDUSUNDA HALA KENEVİR YETİŞTİRİÇİLİĞİ YAPILMAKTADIR SAKSILAR DAHA ÖNCEDE YAKALANDI VE KENEVİR EKİMİNDEN ANCAK HALA DEVAM EDİYOR VE UYUŞTURUCU TİCARETİ YAPIYOR KAÇAK TÜTÜN SATICILARI İLE ORTAK ORGANİZEDİR SOKAĞA CIKMA KISITLAMASI İHLALİ ÇOK YAPILMAKTADIR 8 10 GENÇ GELİP HER GÜN VE AKŞAMLARI EROIN ESRAR HAP BONZAİ KENEVİR KULLANIP VE ALIP GİDİYORLAR KOM.00Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Yorumlar (1)