İzmir'de Ege Üniversitesi Kampüsü'nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavgada Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun ölümü, ailesini, arkadaşlarını ve ülkücü camiayı yasa boğdu. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
Yorumlar (3)
seher:
KURT GÖZLU BAKIŞLI YIGIT CENNET MEKANIN OLSUN BUNLAR YANLARINA KALMAYAÇAK4512Yanıtla
bozkurt:
kahrolsun bolücülük yapan pkk106Yanıtla
adil:
allah rahmet eylesin, idolojik bir sebeb den dolayı hayatını kaybeden insanlara ayrı üzülüyorm, çünkü onlar yalan üzerine tasarlanmış , çıkar üzerine kurulmuş örgütlerdir. . sonuç olarak baktıgınız zaman herşey degişime gebedir. . bundan rant elde eden bu işi üst yönetimleridir. . böyle yönetimlerde geçici anlayılarla insanı avutur, kalıcı anlayışa sırtını döner. . . 52Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Gelişmelerden Anında Haberdar Olun!
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Yorumlar (3)