Kış şartlarında zorlu yaşam mücadelesi veren orman işçileri günlük 750 TL kazanıyor
Antalya'nın Akseki ilçesinde çalışan orman kesim işçileri kış şartlarında zorlu yaşam mücadelesi veriyor. Tek göz naylon çadır ve ahşap barakalarda kalan işçiler göçebe bir yaşam sürdürüyor. Sürekli farklı alanlarda ağaç kestikleri için çadırlarını yanlarında taşımak zorunda kalan işçiler günlük 500 ila 750 TL kazanıyor. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
Yorumlar (2)
Ali:
Nerde hayvan haklari noluyor bu hayvanlar essek gibi calistiriliyor nerdesiniz kuaforden cikin artik kokanalar biraz gorun gercekten hangi hayvanlarin haklari ihlal ediliyor. 34Yanıtla
Fatma:
Olan haywanlara oluyor hangi cag da yasiyoruz da halen haywanlara eziyet yapiyorsunuz agaclarin tomruklarin altinda kalin 06Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Yorumlar (2)