İstanbul'da etkisini gösteren soğuk havadan kaçarak Antalya'ya giden oyuncu Burcu Kara, burada denize girerek nispet yaptı. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
Yorumlar (5)
İP-KUŞAK:
İPİMLE KUŞAĞIM MES ELESİ24Yanıtla
Vefa:
hayırlı işler teyzeme11Yanıtla
gölge:
büyükk haber... bu haberi yakalayana bravo ;)20Yanıtla
dadaş:
Unutmaa Ölümde war...00Yanıtla
recep:
ölüm sana yok mu dadaş ? Denizlerde insanlar için yaratılmıştır. gerizekalı gerizekalı konuşu durursunuz anca. din ahlak öğreteceğine anlayarak Kuran okuda dünya nimetlerinden faydalan. Unutma ölüm var , bu nimetlerden faydalanmadan gitmek aptallık olur. 30
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Gelişmelerden Anında Haberdar Olun!
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Yorumlar (5)