Eşi için elbise siparişi verdi, gelen çocuk elbisesi çıktı
Son Dakika Logo
30.09.2021 10:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eşi için elbise siparişi verdi, gelen çocuk elbisesi çıktı

Küçükçekmece'de esnaflık yapan Bedri Aslan, sosyal medya üzerinden eşi için iki elbise sipariş etti. Gelen siparişini kapıda ödeme sistemiyle 240 lira ödeyerek alan Aslan, paketi açtıktan sonra büyük bir şok yaşadı. Poşetin içine çocuk elbisesi koyulduğunu gören Aslan, firmaya ulaşmaya çalışsa da başarılı olamadı. Yaşadıklarına sitem eden adam, ''Parası çok önemli değil ama insanlar mağdur olmasın. Şimdi eşim de sevinmişti, o da üzüldü, ben de üzüldüm. Şikayette bulunacağım" dedi. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Deniz Tutar Deniz Tutar:
    iyi olmuş; internetten kıyafet mi alınırmış... dükkanlardan kıyafet alırken, onlarca kez ürün deneyip, kocasına, halasına, teyzesine, kızına denediği ürünleri gösteren, ufak çaplı bir kamuoyu yoklaması yapanlar; internetten denemeden, bakmadan nasıl ürün alabiliyorlar aklım almıyor... iyi olmuş internetten ürün alanlara kapak olsun... çocuk kıyafeti çıkmış büyük kıyafet olsa; sanki üzerine olacaktı ya da istediği gibi üzerinde duracakmıydı... internetten kıyafet A-LIN-MAZ . . . 10 14 Yanıtla
  • Ahmet Sesigür Ahmet Sesigür:
    WAH WAH İYİ PATLICAN ÇIKMADI 3 3 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement