ABD Temsilciler Meclisi, 11 Eylül ile Suudi Arabistan ilişkisini gösteren raporun kamuoyuna açıklanmasını öngören yasa tasarısını onaylamaya hazırlanıyor. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
Yorumlar (1)
Ataevladı:
Ne yalan dolanı kardeşim bin ladın ailesi kraliyet ailesine çok yakın ve saygın bir suudi zumresinden. Bu dahi yetetli. Bin ladin şirketleri suudi ekonomisini önde gelenlerinden ve bu ekonomik gücü terör için kulandığı kanıtlanmıştır.20Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Gelişmelerden Anında Haberdar Olun!
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Yorumlar (1)