Gelen linki tıkladı, hesabından 150 bin TL dolandırıcılık yapıldı
Son Dakika Logo
23.10.2021 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gelen linki tıkladı, hesabından 150 bin TL dolandırıcılık yapıldı

Van'da ikamet eden iş insanı Hicran İsaoğlu, arkadaşlarından gelen telefonla adeta yıkıldı. Genç kadın, dolandırıcılardan gelen linke tıklaması sonrası hesabını çaldırdı. Dolandırıcılar, İsaoğlu'nun takipçilerinden 150 bin TL topladı. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ömür Genç Ömür Genç:
    Geçmiş olsun ne diyelim Biz milletten borç istesek millet suratimiza telefonu kapatıyor. Senin çevren bir mesajına binlikler yolluyor.cevreniz gayet nezih bi çevre böyle dostlarımın olmaması çok üzücü. Gerçekten üzüldüm kendi adıma 1 0 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement