13 yaşındaki çocuk gözlerinin önünde boğuldu! Şarkıcı Işın Karaca yıkıldı: Kendimi hiç bu kadar işe yaramaz hissetmemiştim
Son Dakika Logo
13.07.2021 10:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

13 yaşındaki çocuk gözlerinin önünde boğuldu! Şarkıcı Işın Karaca yıkıldı: Kendimi hiç bu kadar işe yaramaz hissetmemiştim

İzmir'in Urla ilçesinde, serinlemek için girdiği denizde hareketsiz olarak bulunup, hastaneye kaldırılan 13 yaşındaki Hamdullah Peker, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Dehşet veren olaya tanık olan şarkıcı Işın Karaca ise sosyal medya hesabından paylaşım yaparak "Hayatım boyunca kendimi hiç bu kadar işe yaramaz hissetmemiştim" diyerek yaşadığı üzüntüyü ifade etti. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement