Limuzin ile 3 bin 500 kilometre yol yaptı! Fransa'dan Kayseri'deki köyüne geldi
Çocukluk hayali limuzin ile 3 bin 500 kilometre yol yapan Samet Bostancı, Fransa'dan memleketi Kayseri'ye gitti. Yaptığı yolculuk sonrasında konuşan Bostancı, "Araç çevredekilerin ilgi kaynağı oldu. 'O kadar yolu nasıl gelebildin? Virajları nasıl dönebiliyorsun? Bu araç kaç lira yakıyor?' gibi sorular soran oluyor. Ben de çevremdeki insanlara sürpriz yaptım" ifadelerini kullandı. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
Yorumlar (3)
Sami Göksu:
Bizim memleket böyle işte nasıls aldın kaça aldın neye yarar kaçlira yakıyor işte denizler hayırlı olsun boş ver kardeşim çok güzel yapmışsın Allah kaza bela vermesin 40Yanıtla
erdem yıldırım:
DİKKAT ET ONUDA İKİYE BÖLERLER30Yanıtla
Serkan Semiz:
Aferin tam türk işi olmuş....10Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Yorumlar (3)