CHP'li Zeybek'ten Iğdır'da Yol Tepkisi: "Iğdır Halkını Cezalandıran AKP'ye Sesleniyorum; Görevinizi Yapın! Yapmayacaksanız O Koltukları Terk Edin"
Son Dakika Logo
03.06.2022 10:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP'li Zeybek'ten Iğdır'da Yol Tepkisi: "Iğdır Halkını Cezalandıran AKP'ye Sesleniyorum; Görevinizi Yapın! Yapmayacaksanız O Koltukları Terk Edin"

CHP İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek, Iğdır kent merkezindeki yol sorununa, paylaştığı video ile dikkat çekti. Zeybek, “Yol yapmakla övünen AKP'nin kayyum atadığı Iğdır, toz toprak içinde. Seçilmiş belediye başkanını görevden alarak, atadığı kayyum eliyle yolları yapmayarak Iğdır halkını cezalandıran AKP’ye sesleniyorum; görevinizi yapın! Yapmayacaksanız o koltukları terk edin” dedi. Zeybek’in paylaştığı videodaki vatandaş ise “Ben her hafta siftah yapmadan eve gidiyorum. Acımızdan karnımızı yemişiz, daha ne yapalım?” tepkisini gösterdi. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement