Kılıçdaroğlu'nun 'Emekliye 15 Bin Lira Bayram İkramiyesi' Vaadini Değerlendiren İktisatçı Mustafa Sönmez: "Bu, Bence Erdoğan'ın Ezberini Bozmuştur.
Son Dakika Logo
04.04.2023 01:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kılıçdaroğlu'nun 'Emekliye 15 Bin Lira Bayram İkramiyesi' Vaadini Değerlendiren İktisatçı Mustafa Sönmez: "Bu, Bence Erdoğan'ın Ezberini Bozmuştur.

İktisatçı-yazar Mustafa Sönmez, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun emeklilere 15 bin lira bayram ikramiyesi vaadiyle ilgili “Yaklaşık Türkiye’de 16 milyon civarında emekli olduğunu varsayarsak 15 bin liralık bir ikramiye 240 milyar liralık bir değerin emeklilere aktarılması onların alım güçlerinin bu şekilde tahkim edilmesi çok önemli sosyal bir proje. Bu, bence Erdoğan’ın ezberini bozmuştur. Yani böyle bir sosyal desteği hiçbir zaman tahayyül edemediler. Zaten bugüne kadar sürdürdükleri sosyal destekler de Kemal Kılıçdaroğlu’ndan çıktı, onu taklit ettiler. Bu karşı koyabileceklerini sanmıyorum” dedi. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • TC Melih Öcal TC Melih Öcal:
    Helal olsun sana Kılıcdaroğlu.. ama biz 15.000 tl ikramiye için oy atmayacağız sana..istersen yapma.. sen bizim gerçek cumhurbaşkanımız olacaksın. biz sadaka toplumu değiliz.. hak hukuk ve adalet için yanındayız. ihtiyacı olanlara elbette sosyal devlet olmanın gereği yapılacaktır.. akp iktidarı emekli maaşlarını 100 bin lira ikramiyeleri 100 bin lirada yapsa oy alamaz bizden.. her şey para değildir. 0 4 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement