Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şube Başkanı Köymen: "Gezi Tutukluları, Oradan Mücadeleye Katkı Sunabilecek Ne Varsa Onu Yapmaya Çalışıyorlar"
Son Dakika Logo
20.09.2022 10:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şube Başkanı Köymen: "Gezi Tutukluları, Oradan Mücadeleye Katkı Sunabilecek Ne Varsa Onu Yapmaya Çalışıyorlar"

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi’nde Gezi tutuklamalarına karşı devam eden Adalet Nöbeti'nin 147’nci günü ve 19 Eylül Mühendis, Mimar ve Şehir Plancıları Dayanışma Günü nedeniyle basın açıklaması yapıldı. Gezi Davası tutukluları ile görüştüğünü belirten Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şube Başkanı Esin Köymen, “Seçim rüşvetlerinin, kent arazilerinin pazarlandığı bir ortamda oradan mücadeleye katkı sunabilecek ne varsa, onları yapmaya çalışıyorlar” dedi. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement