Merkez Bankası Başkanı'na tepki gösteren İYİ Partili vekiller salonu terk etti: Açıklamaya korkuyorlar
İYİ Partinin TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyeleri Ankara Milletvekili Durmuş Yılmaz ve Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, komisyonda sunum yapan Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Şahap Kavcıoğlu'nun kur korumalı mevduat uygulamasının maliyetini açıklamayı reddetmesine tepki göstererek salonu terk etti. Olay hakkında konuşan Yılmaz, "Herhalde bunu toplumla paylaşmaktan korkuyorlar. O nedenle bu rakamı bu veriyi bizimle paylaşmadılar" ifadelerini kullandı. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
Yorumlar (2)
Mehmet Unl:
Durmuş senin başkanları nı da biliyoruz. Sizin dönem gelsin meclis saraya meydan okusun görelim o saray ne menem şeymiş.20Yanıtla
Biyo Art:
Haddini bileceksin ??01Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Yorumlar (2)