Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu Eş Genel Başkanı Şükran Kaban: "Türkiye'yi Asgari Ücretliler Ülkesine Dönüştürdüler"
Son Dakika Logo
06.12.2022 04:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu Eş Genel Başkanı Şükran Kaban: "Türkiye'yi Asgari Ücretliler Ülkesine Dönüştürdüler"

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) Eş Genel Başkanı Şükran Kaban Yeşil, 17 Aralık’ta yapılacak olan miting öncesinde Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde basın toplantısı düzenledi. Kaban, "Gelir adaletsizliği derinleşiyor. Toplumun en zengin yüzde 1'i toplam servetin yüzde 41'ini elinde tutuyor. Yüzde 99'u olarak bizler ise geriye kalan yüzde 59'u paylaşıyoruz. Geldiğimiz noktada Türkiye asgari ücretliler ülkesine dönüştürülmüş, emeğin milli gelirden aldığı pay son yirmi yılın en düşük noktasına inmiştir" dedi. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement